Vilkår og rettigheder

Materiale på hjemmesiden

Maria Gram og Vildebier.dk ejer rettighederne til tekst og billeder på webstedet, hvis ikke andet er nævnt. Det er ikke tilladt at indføje billeder eller andet indhold andre steder.

Mange andre bidrager med artikler og billeder publiceret på vildebier.dk og det er vi meget taknemlige for. Vær derfor venligst ekstra opmærksom på andres rettigheder til materiale, som vi har fået lov til at anvende på vildebier.dk.

Det er tilladt at citere tekster fra vildebier.dk, men kilden skal nævnes. Anden anvendelse af materiale på vildebier.dk kan kun ske efter forudgående skriftlig aftale du kan skrive til os her.

Links

Links til vildebier.dk er meget velkomne. Det vil sige, at du må gerne etablere link til vores forside eller til specifikke sider, så længe linket ikke indikerer, at vildebier.dk på nogen måde støtter din hjemmeside.

Du er også meget velkommen til at dele vores indlæg på de sociale medier, som Facebook, Twitter og LinkedIn, via de indbygede funktioner på sider og indlæg.

vildebier.dk indeholder en række links til andre, relevante websteder. Linkene er en simpel service for vores læsere. Vi er således ikke ansvarlig for indholdet af disse sider.

Reklame­links

Ejere af dette website deltager i Amazonas Services LLC Associates Program, en affiliate-reklameprogram designet til at give webstederne et middel til at tjene penge, ved at forbinde dem til tilknyttede Amazon-websteder herunder, men ikke begrænset til, amazon.com, amazon.co.uk, amazon.de.*

Det betyder, at Vildebier.dk vil modtage et lille beløb, hvis du klikker på en Amazon-reklame på en af vores sider og derefter køber det produkt fra den linkede side.

I den forbindelse skal vi oplyse følgende: “We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.”

* Formålet med, at vi overhovet bruger nævnte reklameprogram, er at hjælpe vores brugere med at finde og anskaffe relevante bøger mv.