Fælles brev fra 3 organisationer til miljøminister Lea Wermelin

Danmarks Naturfrednings­forening, Danmarks Biavler­forening og Landbrug & Fødevarer opfordrer miljøministeren i et fælles brev dateret den 8. oktober 2019, til at stå i spidsen for et bredt samarbejde mellem organisationer og myndigheder, om udarbejdelsen af en dansk bestøver­strategi.

“Et sådant samarbejde”, skriver de, “vil kunne understøtte en bred forankring af arbejdet og en inddragelse af eksisterende initiativer, samtidig med, at der også kan iværksættes nye tiltag, der sikrer bestøverne og bestøvningen i Danmark”.

Fælles brev fra Danmarks Naturfredningsforening, Danmarks Biavlerforening og Landbrug & Fødevarer til miljøministeren Lea Wermelin

Læs brevet med opfordring til udarbejdelse af en national bestøver­strategi for Danmark

Brevet til miljøminister Lea Wermelin blev offentliggjort onsdag den 23. oktober 2019 i miljø-sektionen på Altinget.dk, men desværre ligger indlægget “Aktører vil have en dansk strategi for at redde insekter” bag betalings­muren på Altinget.dk.

Danmarks Biavlerforening, som er en af parterne bag opfordringen sendt til miljø­ministeren, omtaler imidlertid fælles­brevet på sin website, hvor der også medtages brevet i sin fulde ordlyd inklusive bilaget med afsendernes fælles forslag til udvikling af national bestøver­strategi. Du kan læse fællesbrevet fra de tre organisationer via dette link.

Links:

Etiket: , ,