Tid til en Tænkepause?

Kilder: Aarhus Universitets­forlag, Nørrebro Teater og Musik­huset Esbjerg

Viden og tanker om bier

Yoko Luise Dupont – forfatterportræt af Anders Bach. Tænkepause “Bier” – forsiden og en eksempelside fra bogen. Kilde Aarhus Universitetsforlag.

Yoko Luise Dupont – forfatter­portræt af Anders Bach. Tænke­pause “Bier” forsiden og en eksempel­side fra bogen. Kilde Aarhus Universitets­forlag.

Den 2. maj udkommer bogen “Bier” af Yoko L. Dupont, som en del af Aarhus Universitets­forlags serie “Tænke­pauser viden til hverdagen”.

Dupont, Y. L. (2022): Bier. Tænkepauser viden til hverdagen (99). Aarhus Universitets­forlag.

Tænkepauser er små bøger på kun 60 sider, skrevet på et let tilgængeligt sprog, hvor forskere fra Aarhus Universitet formidler deres viden, og deler tanker om et emne, de brænder for. Og for Yoko Luise Dupont, senior­forsker ved Institut for Ecoscience, er dette emne helt klart bier, som hun har forsket i, i forskellige sammen­hænge, i en årrække.

På universitets­forlagets hjemmeside, unipress.dk, kan du finde en kort smagsprøve på bogens tekst. Bogen kan allerede nu bestilles hos landets boghandlere.

Tænkepauser Live Videnskab, teater og talkshow

Tænkepauser-bøgerne udkommer 10 gange om året, og bliver på udgivelses­dagen præsenteret i et talkshow “Tænke­pauser Live” på Nørrebro Teater i København, og efter­følgende et til tre udvalgte steder rundt om i landet. Showets vært er standup­komiker Sebastian Dorset.

Den dramatiserede udgave af den aktuelle tænkepause­bøg om bier kan opleves i talk­showet på Nørrebro Teater den 2. maj og i Musik­huset Esbjerg den 3. maj 2022, hvor du også kan møde forskeren bag bogen, og stille spørgsmål undervejs. Monologen om “Bier” udføres af Simon Kongsted og er instrueret af Mette Ovesen.

Billetten til Tænkepauser Live på Nørrebro Teater koster 160 kr., og med i billetprisen følger et eksemplar af månedens Tænke­pause-bog “Bier” af Yoko Luise Dupont. Forestillingen starter kl. 19.00 og varer to timer.

I Musikhuset Esbjerg er det gratis at være med, men deltagelse kræver en billet. Her medfølger IKKE en gratis udgave af bogen, da billetten til arrangementet er gratis. Forestillingen i Esbjerg starter kl. 19.30.
 

Links

 

Siden oprettet den 26. april 2022

Etiket: , , ,